Senare än senast.

Bättre sent än aldrig brukar man säga. Vi har haft annat för oss helt enkelt plus att jag köpte min efterlängtade nya mobil igår när vi åkte till Expert. Det har inneburit att jag suttit och pillat med den på kvällarna i två dagar nu, istället för att sitta vid datan och blogga. Inte helt enkelt att vänja sig vid den nya telefonen I must say men det börjar arta sig. Jag har inte haft en smartphone förut så jag är minst sagt ovan. Men det börjar rulla på sakta men säkert, måttligt irriterande att jag inte kan koppla upp mig mot vårat trådlösa nätverk här. Hemma hos mamma och pappa fungerade det direkt, hmm. R får kika på det imorgon.

Lite pics från i måndags.


         
Vanessa & Sanna kom och hängde med oss på mina föräldrars baksida.



    

    
Låna studsmatta.

         
Gostjejer. Gungeligung.

    
Hemma igen efter en cykeltur.

Imorse blev jag väckt och direkt ivägskickad till gymmet där mamma befann sig. Vi var hemma en stund efter det och sen körde pappa R oss till mina föräldrar där vi spenderat resten av dagen och kvällen.
Lekt i lekparken, åkt sparkcykel och en massa bus har vi haft för oss.
Jag blev inbjuden på grillning hos Sanna med vänner men jag hade ingen ork att ta mig dit plus att vi behövde komma hem i form av skjuts eftersom jag inte hade någon vagn med mig och R slutade 22. Nästa gång!!!

Imorgon är pappa R ledig så vi håller tummarna för vackert väder så att vi kan bege oss mot Edsviken för lite picknick. Håll tummarna för vädret!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Teoane

Keep the good works comming.


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback