En solig dag = tomatoface

Igårkväll när jag skulle gå och lägga mig skulle jag sätta min mobil, som höll på att dö, på laddning men upptäcker då att mobilen inte reagerar när jag stoppar i laddaren så mobilen dör bara. Ingen laddning där inte!
Idag hade jag och Sanna bestämt en picknickdate men det var lättare sagt än gjort utan någon mobil och nummer. Åkte hem till min mamma och fick efter mycket om och med låna en laddare till telefonen men självklart visar det sig att det är i själva mobilen felet ligger och inte i min laddare. Undra vem det är som har pillat sönder det tro? Evelyn är boven! Haha.. Min nästa mobil ska damen inte få röra, knappt ens titta på tror jag.
Har iallafall fått låna min morfars gamla mobil nu som är från 1937 kanske, haha. Jag kommer dö på att använda den, allting går så segt om man jämför med min Touchwiz. Tur att jag ändå planerat att kirra en ny telefon till nästa månad, får göra det lite tidigare bara. No biggie!

I vilket fall som helst kunde jag då få tag på Sanna när jag äntligen hade en fungerande mobil igen. Hon och Nessan kom och gjorde oss sällskap på mina föräldrars baksida. Så himla härligt att sitta där i solen och ett bra tag var det vindstilla och riktigt jäkla varmt. Irriterad man blir på dumma moln som kommer och förstör lite då och då. Men vi var nog ute från 12 till minst 17 åtminstonde. Trots att picknickdaten blev inställd blev dagen riktigt bra ändå.
Resultatet av dagen är att jag är alldeles knallröd i ansiktet. Men rött blir brunt som man brukar säga ;)




Tuffingen i skinnjacka.


    
Ett tag var det så varmt att Evelyn sprang omkring i bara blöjan. "Solar" lite med mormor och busar med Vanessa.

         
"Sluta fota nu mamma!"


Sötnosen Nessan.

    
Den obligatoriska Sannaposen ;)


Vanessa fick hälsa på hos min mamma.

Nu ska jag surfa efter en ny mobil och sen sussa.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

Jäääklar! när han du ta alla de där bilderna!!! haha rikti smygpapparazzi du blivit!!! :) haha söööt Evelyn e med sin skinnjacka! såå jäkla tuff!! big huuug


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback