SATC.

Tuddeluuu.

Vi startade dagen med en ordentlig storstädning här hemma - torka ur kyl, skaka matta och annat tråkigt ni vet. MEN nu är det åtminstonde gjort och så behöver jag bara svepa lite snabbt med dammsugarn och lite dammtorkning på fredag innan vi sticker iväg på lördag. Vi vill ju komma hem till ett rent hem sen såklart.

När städningen var klar gick vi ut en sväng och kilade förbi Ica och handlade till middagen. Rs föräldrar har varit här på middag. Vi fixade marinerat kött och kyckling, grillspett med godsaker och till det smarrig sallad och sås. Nammiiii!

Rs mamma gick ut med Evelyn en stund i lekparken medans vi andra slöade framför tvn och sen blev det fika innan de så småningom drog sig hemåt igen strax före nio.

Nu har jag och R spenderat 2 timmar och 20 fantastiska minuter framför tvn. Vi har kikat på Sex And The City filmen. Ohhhh I love it. Nu blev jag inte alls mer sugen på att se tvåan som har premiär på torsdag, nej nej verkligen inte!!!! Jag måste se den så fort vi kommer hem från Turkland.



Imorgon slutar R tidigt så då ska jag sticka iväg och handla förhoppningsvis det sista inför avfärden på lördag. Måste passa på för sen jobbar R sent alla dagar tills vi åker. Sen lämnar vi Evelyn hos mina föräldrar och åker på förskolemöte, ska bli intressant.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: cattis

Skulle ni inte gå o se den på torsdag? kim sa att cribb hade fixat så ni skulle göra d.

Jag har plugg upp över öronen så det där med att ses innan du åker känns näst intill omöjligt :S Boka in mig så fort du kommer hem istället så gör vi nå extra kul då ;)

2010-05-25 @ 11:10:21

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback