Nooo feveeeeeeeeer.

Inatt var vi uppe mellan två och tre med en ledsen tjej som fick påfyllning av alvedon. Vid fyra var det dags att gå upp igen. Hon fick komma och ligga i våran säng och då var det bara att byta lakan då damens maginnehåll ville kika ut. Men efter det somnade vi alla om och lillis pep till & från under natten. Jag var riktigt trött imorse när vi skulle dra igång dagen före tio. Men tjohooo Evelyn hade ingen feber imorse och är mycket piggare. Igår mös hon bara i soffan men idag har hon sprungit omkring och lekt lite. Det går åt rätt håll hoppas vi.

Jag fick nyss reda på att vi fått vårat förstahandsval vad det gäller dagisplats till Evelyn. Så den 10 augusti börjar lilldonnan på förskolan.

Nu ska trötta jag passa på att slappa i soffan tills lilla E vaknar.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Kim

Oj vad spännande! Vilket dagis blev det? :)

Postat av: cattis

Woho, va skönt!! =)stora tjejen som ska börja på dagis o grejjer, kommer bli svårt för mammsen lilla :P va tyckte du om luftslotten btw? Puss

2010-03-05 @ 15:03:08
Postat av: sanna

va kul med dagiset!! vilket? o vad vart var det man anmälde sig!! ja de e dags för mej REDAN!! glömmer hela tiden o fråga dej du visste väl nån jätte bra? funderar dock på o ha dagmamma första åren.. Skönt att hon mår bättre =)

2010-03-07 @ 19:18:02
URL: http://sanini.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback