Hurra hurra.

Vi fick en tid hos läkaren på förmiddagen. Han skrev ut en ny penicillin till oss och Evelyn har precis fått i sig första dosen, inga problem alls. Hon märkte knappt att hon fick medicin då den skulle varvas med maten. En sked mat och så en sked medicin ni vet. Hur bra som helst, det borde inte vara några problem att fortsätta få i henne den i 10 dagar men jag ska inte ropa hej förns vi har kommit över bäcken eller hur folk nu brukar säga.

Påvägen hem stannade vi alltså till på apoteket för att hämta ut nya medicinen och handlade barnmat till lillis. Hann också springa in på HM snabbt och kika om det fanns något dugligt att ha på sig på lördags. Vanessa ska döpas då nänligen. Hittade en möjlig kandidat som jag spanat in tidigare (inte till dopet dock) som är så sablans snygg. Ska försöka ta en tur till centrum på torsdag när R börjar sent i lugn och ro och kolla in utbudet. Undra sa flundra vad Evelyn ska ha på sig, hmm tåls att fundera på.

Nu är det naptime för familjens bebis. Jag & R ska kolla klart på Twilight som vi började titta på igårkväll, bästa!

Nu när vi äntligen har en piggelin tjej här hemma igen är det dags att ta tag i fotandet igen tycker jag. Vi får se om jag kommer ihåg det under dagen.



Förresten... Hur underbart väder är det inte ute idag? Varmt, härligt och framförallt VÅRIGT. Balkongdörren står helt öppen hos oss och vi njuter av luften och solen. LOVELY!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Niclasrebekka

Lovely site keep it i will be back that you.


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback