Cambridge.

Jag har precis lagat matlåda åt R till imorgon, råstekt potatis med tonfiskbiffar blev det. Råstekt potatis är så fruktansvärt smarrigt. Han har det bra den där pappa R.

Till saken hör faktiskt att jag själv inte ätit någon form av fast föda under en hel vecka nu. Jag tjuvstartade nämligen med min Cambridgekur redan förra torsdagen. Jag hade ju inte tänkt att börja förns i måndags men jag kände att det var lika bra att köra på när jag ändå var så peppad efter mitt besök på viktklubben tisdagen före.

Så imorgon startar min 8e dag på den rena kuren vilket innebär att jag dricker tre måltidsersättningar per dag och sen vatten. Thats it. Tanken är att jag ska hålla på med detta i minst 1 månad och det ska nog gå hur bra som helst. Jag känner mig aldrig hungrig och det är väl tur för då hade jag gett upp för längesedan redan nu.

Jag är nästan lite förvånad över att jag har tillräckligt med disciplin för att hålla mig undan allt gott man kan stoppa i munnen. Jag trodde nog att jag skulle dö av suget att äta men so far går det bra och man kan ju tycka att den första tiden borde vara jobbigast. Men som sagt, en vecka är avklarad så får vi se hur det blir resten av tiden.

Varje dag har jag lagat brakgod mat till R och jag har inte fått äta ett skit själv. Bra jobbat Sandra, pepp pepp! Vi får se vad vågen visar imorgon.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: nina

Fan vad grymt Sandra! Ska följa dina framgångar här på bloggen. Tänk på att försöka mäta dig också, det ger mer än bara vågen tycker jag.



Slutsiffran för mig blev 7 pannor, varav jag nu går upp 2 i vätska, så 5 totalt på 4 veckor. Hade hoppats på mer, men det ser otroligt bra ut på kroppen så jag är supernöjd! Nu ska jag ta de sista fem efter påsk tillsammans med bra kost och gymmet. No carbs!



Hör av dig om du undrar om något. Men jag tror du kommer klara det galant. Det är första veckan som är värst, sedan kommer man in i en rutin. Efter att jag gjort halva kuren gick tiden otroligt fort! Och om du skulle få för dig att bara smaka lite, tänk på om det verkligen är värt det, när du redan kämpat dig igenom den värsta tiden.. jag blev supersugen vissa gånger, så det kan vara ett bra råd =)


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback