Påväg.

Puh.. Nu har jag laddat upp "alla" korten på fb, 210 stycken blev det. Det tog sin lilla tid men nu så. Nu är det bloggens tur men här blir det garanterat inte lika många. Men neeej, nu när jag lagt upp korten märker jag att korten inte roterats även fast jag gjort det så man måste lixom titta snett på dem. GAAAH!

Nu är det dagd för lite update om resan. Flygresan dit gick jättebra även fast Evelyn hade varit rätt så grinig på Arlanda. Vi hade typ ställt in oss på att det skulle gå åt helvete eftersom hon gnällde för minsta lilla innan. Vi klistrade med pysslet vi fick från flygvärdinnan, kikade i broschyrer och så slocknade hon en stund.

         
Evelyn fick en cheesebörjare innan vi lyfte. Hon skulle prompt dra handbagaget själv annars blev det utbrott.

    
Trötta tjejen är redo att gå på planet. Sussatime!

         
Evelyn vaktar väskorna. Hon skulle fortsätta dra handbagaget hela vägen från flyget ut till transferbussen. Som ni vet står det ju alltid en massa taxichaffisar, busschaufförer och andra turister mfl när man kommer ut från flygplatsen. Alla dessa hade full fokus på Evelyn när hon kom dragandes med sin väska alldeles själv. De skrattade, pekade, pratade, pussade i luften åt lilla damen och sa att hon var duktig. Haha!

    
Äntligen framme på hotellet vid midnatt.

Riktigt smidigt gick det att ta sig dit även om det tog sin lilla tid såklart. Inga raseriutbrott, skrikattacker eller annat tråkigt. Kalas helt enkelt!
Trötta som få spanade vi in rummet en snabbis och slängde oss sedan i sängen. Hotellet var jättefint och rummen likaså. Fräscht!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback