Bad tajming.......

Igårkväll var min fina vän Cattis här på middag, jättemysigt. Kändes som att det var hundra år sedan vi sågs sist. Jag hade en störig huvudvärk som låg i bakgrunden inne i mitt sablans huvud. Som tur var tog Cattis med sig värktabletter åt mig då våra visst var slut. Huvudvärken försvann men jag fick hela kvällen och klagade på att jag tyckte det var kallt. Men vid läggdags slog det till bara. Jag började frysa hysteriskt trots kläder, filt och täcke som jag låg inkurrad i. Jag hackade tänder utan dess like, väldigt ljudligt och helt ofrivilligt. Jag har aldrig varit med om maken, ett tag där tror jag nog R tyckte jag var dum i huvudet (det trodde jag med för en stund). Ganska läskig känsla var det faktiskt och såhär i efterhand känns det lite som en dröm när jag låg där i sängen och hackade tänder och frös så in i norden.
Imorse när jag vaknade kände jag mig mör och sliten i kroppen och huvudet värkte. Jag lyfte upp Evelyn ur hennes säng och slängde mig sedan på golvet i hennes rum för min kropp orkade inte stå upp. Evelyn stod och glodde på mig en stund och knallade sedan fram till mig och försökte febrilt att lyfta upp mig. Haha lilla sötnosen!

38,3 graders feber visade termometern som jag efter mycket om och men hittade med flera vilopauser emellan. Tur att Cattis tagit med sig flera värktabletter så jag kunde trycka i mig en på morgonen där. När Evelyn sussade middag passade jag på att sova med. Vaknade för en stund sedan och känner mig lite piggare, har precis klämt i mig ett glas c-vitamin och nu är det dags för en till omgång alvedon. Jag måste ju för i helvete bli frisk tills på torsdag när vi ska åk!!

On top off this så har Evelyn även fått.. VARNING VARNING... Diarré! Vi försökte klämma i henne vätskeersättining nyss men det gick inte allt för bra. Vi får försöka igen när hon och pappa R kommer in från lekparken. Stackars damen måste ju få komma utanför dörren eftersom jag legat däckad i soffan idag.

Nu får ni hålla tummarna för oss att vi blir bättre tills vi åker iväg!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Farfar

Snabb tillfriskning önskar farfar från Ekersgatan i Örebro.

2010-06-08 @ 18:29:53
Postat av: sanna

oj du! de låter nästan som du fått en liten sving ov solsting? =( vila ordentligt nu!!! hoppas du blir frisk till resan!!! glömde svara på ditt mess, jag var mitt uppe i blöjbytning när du messa, Drick lite buljong! då blir man varm o go..



Och lillan då! hoppas hon bara råkat få i sej något som inte va så bra, och inte blivit magsjuk! =( stackars pluttar!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback