Sprayfärg.

Tjohej!

Man kan inte vara annat än glad när solen strålar. Värsta lycko-sommar-ruset man befinner sig i när dagarna ser ut som denna. Jag och Evelyn har varit och hängt med mormor (som hon kan säga sedan i lördags - mommo). Vi tog en promenix hem på kvällen och stannade till på Burger King och köpte en dricka till moi och en glass till lilldamen som vi sen satte oss ute och njöt av. Väl hemma igen var det inte lång tid kvar till läggdags så det blev kvällsmål och mys i soffan innan damen slöt sina små ögon för natten.

Jag har nyss varit ute och sprejat mina blomlådor vita. Innan var dem bruna, eller ja kvistar helt enkelt som är knytna runt. Men nu är dem vita, ska bli spännande att se hur dem ser ut i dagsljus imorgon. Stod nämligen ute på parkeringen i mörkret och sprejade men hey, hur illa kan det bli? Haha. Inte värre än från början. Vitt vitt vitt och en massa färger vill vi ha på balkongen.

         
Evelyn hade en söt toffs idag. Äta pannkaka i solen. Glass på BK!

Imorgon ska vi brumma och hälsa på Hanna när vi lämnat av pappa R på jobbet. Kalasdag!

Nedräkningen har startat - 11 dagar kvar till R går på semester.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: cattis

Hey love. Misssmissmiss o du kan se d som sakn o inte att ja e en kissekatt.

2010-07-08 @ 19:50:16
Postat av: cattis

såg ditt mess nu.. kom in på msn din galna ko!! kan ju inte ens messa pga comviqtanten. Hur ska vi kunna ha våra msn-kvällar när du inte sitta vid datorn flicka lilla!

2010-07-08 @ 23:48:27

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback