Pannkakor, mummaaaa!

God kväller.
Blev en trevlig kväll hos Cribbe trots bortfall. Smarrig mat och spännande att få träffa Cribbes nya girlie I must say.

Det där åskvädret och regnet som vi skulle ha idag har jag inte sett skymten av, istället sprack himlen upp och blev alldeles blå och härlig igen. Jag hoppas vi får fint väder imorgon med för då drar vi och badar, på pappa Rs allra första semester dag.

Vi fick förresten mycket gjort på dagen idag - rensade ur garderoberna, slängde skräp på sörab och städade bilen. Inte fy skam, skön att ha det gjort!

Imorse testade jag att göra pannkakor enligt lchf-dieten. Jag har tröttnat på att äta bacon och ägg vareviga dag (nästan) som jag gjort för att det är så enkelt. Så pannkakor fick det bli då jag varit himla sugen på det. Och vet ni? Gott blev det.. Lite svårt att få dem lika fina som vanliga pannkakor då smetens konsistens var lite different men mums. Till dem hade jag vispat grädde som jag blandat med hallon. Det blev en efterrättsfrukost kan man säga men variationen behövs för att inte tröttna..
Här får ni receptet ifall någon är inne på lchf.

4 ägg
1 dl vatten
1 dl mjölk
2 dl grädde
2 msk fiberhusk
50 gram smält smör
salta efter smak

Sen är det bara att göra precis som med vanliga pannkakor.

Jag bakade LC-bröd häromdagen också. Det var inte helt fel att kunna äta en satans macka faktiskt. Mucho gott det med! Det är en bra diet det här tycker jag. Imorgon ska jag handla hem lite som kan vara bra att ha hemma och så ska jag handla sötningsmedel och testa baka lite LC-gottis.
Såg på Leila på landet igår och hon gjorde semifreddo som jag tänkte att jag skulle pröva mig på för det innehöll godkända grejer. Lycka att få äta "glass" i denna värmen också!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback