Kålpudding it is.

Morsning!

Vi gjorde nog ett bad call imorse när vi bestämde oss för att åka till Ikea och runt där för att titta lite. Det var jag, pappa R och Evelyn med resten av Sveriges befolkning. Fy satan. Evelyn och pappa R satte sig och åt korv medans jag gick en sväng där inne. Ljus behövde jag och så skulle jag kika om de fått in golvlampfoten sedan sist vi var där men inte det inte, suck! Skulle egentligen köpt med mig ett vindskydd till balkongen också men det var så förbannat mycket människor överallt och jag hittade det inte, hade ingen ork att leta upp någon personal som det redan köade folk bakom för att få fråga saker så det sket jag i. Sommarn är ju snart slut ändå (känns det som idag iallafall). Vädret får gärna komma tillbaka nu, när pappa R har semester och allt.
Vi stannade till på Chili, oj så mycket fint de har där. Skulle gärna haft med mig en steghylla hem därifrån men någon hejd på det hela får det vara, inte just nu. Pappa R ville kolla filmer på MediaMarkt (otippat?) och det fick han.

Igår fick jag en idé av Kimmi att göra kålpudding så nu står det en sådan i ugnen och gojsar till sig. Jag älskar vitkål och hoppas att detta ska smaka bra, tror aldrig jag ätit det förut faktiskt.
När Evelyn vaknar blir det middag till hela familjen, håll tummarna för att Evelyn tycker om maten med!


Det ser ju minsann ganska gott ut.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback