TrippelBläää.

Jag blir så trött. Kollade om Rs chef lagt upp schemat och fick en otrevlig överraskning. Kvällar och en miljard stängningar. Jag förstår inte hur svårt det kan vara att ta åtminstonde lite hänsyn till hans önskemål som han lagt fram hundra gånger minst. Varför ska han behöva jobba kväll jämt till 19, 20 eller 22? Det finns hur många andra anställda som helst som också kan jobba kväll, vad hände med alla deltidare som går i skolan och bara kan jobba kväll? Enda gången som R får jobba dag är på lördagar för att han ska ta varorna. Inte okej!

Jag menar såklart inte att han alltid ska få jobba dag men det vore trevligt om chefsaten kunde ta någon som helst hänsyn till att han faktiskt har en familj att komma hem till. En dotter som precis vaknat när han går till jobbet och som allt som oftast sover när han kommer hem eller precis ska sova.

Jag blir verkligen så trött på den skiten. Egentligen behöver det ju inte ens handla om att han har familj utan bara den enkla anledningen att man ett flertal gånger lagt fram ett önskemål om schemaläggningen och varje gång blivit totalt dissad utan någon som helst bakomliggande orsak i mina ögon. Men jag är inte förvånad, jag hade inte väntat mig något annat av henne men tröttsamt blir det.

Jag tror inte att det handlar om kan, utan snarare om vill.

Usch!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback