Overalljakt.

    
Evelyn bokstavligen sprang omkring i Täby och i denna butiken var golvet väldigt halt och hon ramlade säkert ett tiotal gånger men inte brydde hon sig om det inte. Hon reste sig upp och sprang vidare, skrattandes!


Vi fyllde alla på lite i magen innan vi åkte hem.

I fredagsmorse gick Evelyns overall sönder, det gick inte att dra upp dragkedjan ordentligt utan den var fortfarande öppen även fast man dragit upp den. Vi gick och reklamerade den och fick pengarna tillbaka. Kruxet var bara att de slutat sälja overaller i princip överallt eftersom vårkollektionerna anlänt till butikerna. Vi var en sväng på IKEA så vi kikade runt på hela outletet och i Jakobsbergs centrum och hittade en overall på Kappahl som jag blev tvungen till att köpa. Hon måste ju ha en overall även om jag inte tyckte den var speciellt fin.

Tack & lov hittade min mamma en overall dagen efter från Name it. Halva priset dessutom så bara 350 bagis blev det för den. En mer ordentlig barnoverall och ingen bebisoverall som hon kan leka med ute och så utan att den blir förstörd eller så att det syns om den blir smutisg.


Här ser ni Evelyns nya overallnär hon äter korv på Maxi.

Igår fyllde vi på i alla skåpen här hemma och betalade räkningar. Mindre rolig dag med andra ord ;) Till råga på allt så gick en hylla i dörren på vårat kylskåp sönder också. Vårat kylskåp som var så jävla trångt från början är nu ännu värre. Jag hatar det!!!

Nu är det Paradise som gäller.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: cattis

Hahha my darling du har oxå blivit ett paradisefreak.. =)

2010-01-27 @ 11:19:52

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback