Nyårsoutfit.

Seg dag som det sig brukar vara på nyårsdagen. Vi somnade runt femtiden imorse och vaknade igen tio i tio när Evelyn vaknade. Hon sov i sitt eget rum för första gången inatt och det gick jättebra, hon váknade till en gång precis innan vi skulle gå och lägga oss bara. Inatt får hon sova i sitt rum igen, så himla skönt att vi inte behöver störa varandra på natten.

Imorse när jag klev upp ville jag genast blunda igen efter att jag kommit in i köket och vardagsrummet, fyfan vad det såg ut. Saker precis överallt. Jag och Evelyn tog ett långt härligt bad medans R plockade undan. Vi har precis röjt det sista, alltså flyttat in köksbordet i köket igen och ställt iordning soffan.

Om en kort stund kommer Cattis, Rasmus, Kim och Ella hit och spelar lite spel. Lagom myskväll med lite gottis att tugga på efter gårdagens partaj.

    
Jag och ehm väggen. Min nyårsblåsa.

    
Jag hade dukat med silvriga julgranskulor och massa ljus. Min fina flaska som jag beställt på systemet, den är klädd i rosa typ sammet kanske (?).

Bilder och mer om kvällen igår kommer upp imorgon hade jag tänkt mig. Nu ska jag slänga på lite smink innan gästerna kommer. Imorgon vaknas Ikea på morgonen och sedan montering av garderober, badrumsskåp och hylla. Wihoo vad kul men ack så nödvändigt ;)

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Kim

2010-01-02 @ 01:02:45
Postat av: Kim

Åh vad fin du är Sandor! Klänningen och spetstoppen blev grymt ihop ju!

Och tack för en supernajs start på året! :D


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback