Huvudvärk.

Imorse tog vi bussen hem till mina föräldrar. Jag lämnade Evelyn där och så kom Sanna och hämtade mig. Ett pass powerstep och fyfabian vad jobbigt det var. Helt sjukt, vi var döda efter alldeles för få minuter. Sen att hålla koll på alla kombinationer var inte enkelt eftersom vi aldrig gått förut. PUH!

R hämtade oss när han slutade. Vi tog en sväng förbi Onoff och hämtade min kamera, inte hade dom hittat något fel på den inte. Jävla skitkamera bara helt enkelt, så himla besviken!
Fick ett sms om att jag kunde hämta ut min medicin också så apoteket hann vi med innan vi åkte hem.

Vid fem fick vi middagsgäster bestående av min mamma, lillebror och farfar. Vi firade Evelyns 1års dag lite tidigare med min farfar eftersom han är tillbaka i Örebro på den riktiga dagen. Vi åt fläskfile med banan, mandariner, mango chutney och curry. Smarri smarri och till efterrätter hade vi lite prinsesstårta.

R kollar på fotboll och jag har tröttnat på datorn. Har en förbannad huvudvärk också så jag tror jag går och lägger mig nu. Imorgon ser schemat ut som så - träning, tvätt, städning och en sväng till Kista.

Imorgon kommer det bilder igen, jiippiii!!!!


Godnatt på er!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback