Godnatt.

Vi har haft en lugn och härlig kväll hos oss. Kim & Emelie var på besök en liten stund och fikade. Trevligt med lite oväntat besök bara sådär tycker vi. R kom hem från jobbet för en stund sedan och jag funderar starkt på att krypa till kojs. Skit på tv och jag har redan spanat igenom alla bloggar så sängen låter lockande I must say.

Imorgon är planen att vi ska åka in till stan och kika lite. Det var hundra år sedan jag var i stan skulle jag tro. På kvällen kommer mina föräldrar och lillebror hit och äter middag. R ska på bio med sin mamma men jag och lillan får ju sällskap iallafall.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

men de va ju det vi skulle göra!! fot avtryck o hand avtryck!! =D helt glömt! bli frisk nu flr nu tycker ja det var otroligt länge sen vi lekte!!! ajja bajja!!! inte varje år man e mammaledig! =D haha puss på dej o krya på dej nu!



ps den där overallen va jätte fin:) mkt finare än den andra med svamp på även om den va söt:)

Postat av: sanna

jaaa men klart vi ska ha lite härliga tjejkvällar också tycker jag!! =D o javisst ska ja till cattis på lördag=) va ska du göra på lördag kväll då? eller kanske fredag kväll? då har ja faktiskt inget bokat:)

2010-01-28 @ 21:18:31
URL: http://sanini.blogg

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback