Födelsedagen.

Imorse kändes Evelyn inte varm eller så men när hon ville sova ganska snabbt igen efter första sovstunden tänkte jag att något var galet men fortfarande var hon inte varm. Däremot när hon vaknade igen var hon kokhet och jag tog tempen - 39,2 graders feber. Även fast hon hade ganska hög feber så busade hon på för fullt med Hanna även om hon inte riktigt var lika busig som annars. Om jag hade sån feber hade jag då rakt inte sprungit omkring och lekt överhuvudtaget utan jag hade nog snarare däckat i soffan. 
Jag och Hanna fick ju iallafall sitta och prata i lugn och ro hur länge som helst eftersom lillstumpan sov. Det var längesedan vi sågs så vi hade mycket att catcha up.

Det var egentligen meningen att vi skulle åka hem till min mammas kompis och äta middag idag men eftersom jag upptäckte lillans feber bestämde vi oss för att stanna hemma och vila upp oss istället. Så när Hanna hade gått la vi oss i soffan och mös framför tvn. En kort stund efter ringde min lillebror som ville komma och gratta Evelyn på 1 års dagen med sin kompis. Efter det besöket har vi mest legat i soffan och myst tills pappa R kom hem från jobbet efter åtta.

Jag hade inte ätit något annat än frukost och några mariekex idag så R tog med donkenmat hem till mig. Det var hundra år sedan. Man blir så besviken för man tror alltid att det ska vara godare än vad det egentligen är, eller jag tror jämt det iallafall.
Har inte orkat laga någon mat idag, jag har bara velat mysa med lilla sjuklingen. Vilken 1års dag lilla damen haft då. Mysigt med lite besök har det iofs varit och mycket kramar och pussar har jag minsan fått. Älskade hjärtat!!! Tur att vi ändå inte skulle fira idag, det blir kalas på fredag & lördag!
Även jag känner mig hängig nu så jag ska njuta i soffan framför Paradise Hotel, har inte tittat på det alls denna säsongen men folk verkar ju som galna så nu ska jag se vad alla pratar om.

Jag håller tummarna för att Evelyn inte har någon feber imorgon och att jag själv inte känner mig hängig heller för den delen. VI har träning inbokat vid 11.30 nämligen. Skulle vara roligt med öppna förskolan också, hmm.. Vi får se imorgon helt enkelt!


/ Sandr0o  


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback