Feberflickan.

Det var en hängig Evelyn som jag nattade för några minuter sedan. Jag tyckte hon kändes varm när vi mös i soffan innan läggdags så jag gick och tog tempen på henne. Visst var hon varm - 38,6 hade hon. Så jag gav henne lite mer mat och bäddade ner henne i sängen direkt. Stackars liten! Första gången hon har feber.
Hon har inte reagerat tidigare på vaccinationen hon fick imorse (om jag förstått det rätt så är det samma som vid 3 & 5 månader) men nu har hon ju feber iallafall. Vi får väl se om det har gått över tills imorgon för att se om det har med vaccinationen att göra eller om det är något annat kanske.

Idag har vi varit runt en sväng i Mörby centrum och sen Ikea. Jag fick med mig min efterlängtade klädstege hem från Åhlens. På Ikea köpte jag ljus, knoppar till våra garderober, galgar och ett litet bord till Evelyns rum. Hann med en sväng in på Mio också och köpte två rosa förvaringspallar till lillans hylla i rummet. När vi kom hem slängde jag ner alla leksaker (som haft sin plats i hennes garderob) och ställde dem till rätta i hyllan. Dessa förvaringslådor kan också användas som pallar, om det nu skulle behövas någongång

Jag hoppas att min lillstora flicka mår bättre imorgon. På sin stora dag och allt. Tänk er, ett helt år har gått sedan Evelyn kom till mig och pappa R. Livet med barn går fort, rasande fort.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

ååh stackars liten o va sjuk på sin stora dag! =( nu e ju kl efter 12=D så Grattis till Evelys o massa kramar =D


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback