Barnkammarboken.

Idag har varit en dag med alldeles för många måsten. Måste tvätta, måste städa, måste måste måste!
Tvättat till förbannelse idag och stressigt blev det innan vi skulle iväg på middag hos Rs föräldrar. Jag hann inte ens hänga in den sista tvätten och då kom vi ändå 40 minuter för sent hem till dom. Shit happens, det var bara att börja plocka när vi kom hem vid nio även om det hade varit fasligt skönt att bara slänga sig i soffan och glo på tv.

Min mamma & pappa kom förbi en sväng idag för att lämna två barnstolar och en korgstol som jag haft när jag var liten. Med sig hade dom massor med mat, fläskfile, köttfärs, kyckling, lax and you name it. Nu är det i princip proppfullt överallt. TAAAAACK!

Efter att vi fått hit korgstolen så har hon klättrat i och ur den titt som tätt och det ser så himla gulligt ut. Mammas hjärta! Idag har vi fått upp den nya sänghimmel till hennes rum och det blev väl sisådär men helt okej skulle jag tro. Blir mer ett rum nu med mera möbler och saker iaf. Måste se till att samla ihop allting som vi ska borra och sedan låna en borr så att det blir gjort. Helst hade jag velat ha det klart typ.. IGÅR! Haha..

Jag har kommit på en till sak som Evelyn önskar sig i födelsedagspresent, en barnkammarbok. Det finns ju en massa olika och jag vet inte riktigt vad det är för skillnad på dem men det verkar vara en mysig bok.



Imorgon verkar det som att det blir fikatime hemma hos bästa Cattis. Mysigt. Måste passa på att umgås med lilla fjärten innan hon flyttar far far away (kanske överdriver lite men 1:40 minuter med tåg är tooo far). Hur ska vi klara oss här hemma?

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Cattis

Ja e fortfarande vaaaaakne =)



SKillnaden är att böckerna riktar sig till olika åldrar på dom små liven :) Kommer ihåg att ja har tittat på dom förut =)



o du...hur vågar du kalla mig fjärt när vi kom överens om att fjärtis e sötare.. e ja inte söt på nå vis!?



2010-01-07 @ 00:33:32
Postat av: sanna

de där böckerna är toppen:) gå in på spotify o sök ¨på namnet så kommer alla böcker upp med de olika visorna så kan du ju själv lyssna igenom i hitta boken me favorit sångerna i:) puss


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback