Avatar.

Ikväll var det min tur att stå för nattningen men helt plötsligt lyfter pappa R upp Evelyn från soffan och går mot hennes rum medans han slänger ur sig "Jag är bättre på att lägga henne". Haha vilken fräcking alltså.
Det kan ju han få fortsätta tro ;)

Vi såg Avatar på bio idag, hundra år senare än alla andra. Jag tycker faktiskt att filmen var, hör & häpna, bra. Så långt bort man kan komma från min typ av film egentligen men jag diggade den. Dock var det förbannat kallt i biosalongen så jag satt och frös så in i norden även fast jag använde min jacka som filt.

Snö snö och åter snö. Visst har det varit himla fint ute idag men jag känner att det kanske kan räcka med snö snart. Att komma in och ur våran parkeringsruta som är alldeles igensnöad är inte allt för enkelt alla gånger. Idag fastnade vi på gångvägen när vi skulle åka hem från mina föräldrar efter att ha hämtat lillan. R fick gå ut och putta på medans jag satt bakom ratten. Vi fick backa hela vägen tillbaka till utgångspunkten, in i snödrivor hit och dit. Framåt hade vi aldrig kommit!

Soffmys innan det blir läggdags.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback