Sydd i låret.

Hola mina vänner!

Imorse så lyckades jag sticka in en kniv i mitt lår. Jag skulle riva av flikarna på en kartong och körde den rakt in i låret. Fortsätter med det jag höll på med innan jag märker att det är blött på benet. Blod såklart.. Jag sätter mig på huk inne i personalrummet och drar ner byxorna (annars kom jag inte åt) och duttade med papper så att det skulle sluta blöda. In kommer min kollega som undrar vad tusan jag gör sitter där med byxorna nere och blod på benet. Hahah och asgarvar gör jag. Väldigt komiskt var det trots allt. Hacket blev ganska djupt för det gick igenom hudlagrena så att man såg köttet där inne. Det såg ut som en hjärna, väldigt nasty.

Satte på ett litet jäkla plåster men det var ingen störra fara, det sved bara. Efter jobbet hämtade jag Evelyn på förskolan och styrde mot närakuten och bad dem kika om något behövde göras eller om det skulle läka ihop av sig själv. Jag fick snällt slå mig ner och vänta på att doktorn skulle ha tid att sy ihop skiten. I en sisådär två timmar var vi där innan jag slutligen var färdigsydd och klar.
Min mamma fick komma dit så att hon kunde ta Evelyn medans dem sydde. Sen kom också min pappa med mat till Evelyn. Tur det för stackarn hade ju inte ätit någon middag. Min mamma hann åka hem innan läkaren hade tid men min pappa var kvar och hjälpte till. Tack! Gladast var Evelyn -"Danne Danne Danne". Så fortsatte hon i bilen påvägen hem.

Jag som hade tänkt fixa lite här hemma efter jobbet. Så kan det gå eftersom vi inte kom hem förns efter halv åtta. Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av kvällen framför Idolfinalen och se fram emot en ledig helg. Mysigt!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback