Förbannade hosta.

Min underbara lilla dotter fullkomligt älskar Pippi Långstrump. Om hon fick bestämma skulle hon nog sitta och glo hela dagarna. Det allra senaste är att hon gärna vill titta på Lotta på Bråkmakargatan också. Det är tre klipp som går om och om igen här hemma. Det är Pippi i Godisbutiken (Gooogis), Pippa Städar (Pippi täda täda täda) och Lotta på Bråkmakargatan när hon cyklar på sin födelsedag och ramlar och får ett skavsår på benet (Lottaa, beän). Hon talar alltså tydligt om vilket klipp det är hon vill se och säger bestämt ifrån om man "råkar" sätta på fel video.
Hon är rolig hon våran lilla stora tjej.

Förkylningarna is still going strong här hemma men det går åt rätt håll. Det är en satans hosta som har dragit över mig. Inatt var jag vaken jag vet inte hur många gånger och hur länge för att jag hade sånna hostattacker att tårarna rann längs med kinderna. Jag skulle minsann inte få sova. Jag gick och shottade av Evelyns hostmedicin flera gånger under natten och när jag vaknade imorse var jag alldeles skakis och tom i skallen av bristen på ordentlig sömn. Jag köpte några tabletter mot hosta idag på apoteket så jag hoppar för tusan att dem ska hjälpa. Jag har precis hällt i mig lite av lilldamens hostmedicin igen och tänker nu bege mig mot sängen och hoppas på det bästa. Hoppas vi vaknar snäppet kryare imorgonbitti för då ser det ljust ut.

Evelyn är nämligen så trött på att vara inne och var halvt hysterisk en stund här på eftermiddagen för hon ville gå ut. Hon sprang till hallen och pekade på sin overall och skrek "gååååå" alldeles förtvivlad. Jag förstår henne, det är inte roligt att uggla inne hela tiden, det här var ju femte dagen för henne om man bortser från en snabb sväng till affären på förmiddagen idag. Hon var helt lugn och stilla medan vi handlade. Så fort och lätt har det nog aldrig gått att handla, hon var paralyserad av alla människor och saker. Vi hoppas vi kan röra oss utåt lite mer imorgon.. Julklappar skulle verkligen behöva inhandlas, vi har några få kvar.


Stopp. Slut. Adios.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback