Gävle.

Bilderna från trippen till Gävle har fått vänta men nu ni ska ni få se.
Vi åkte ju dit på lördag förmiddag och åkte hem på söndag eftermiddag så det blev en liten snabbvisit, nästa gång får vi ta en hel helg.
Vi lagade god currykyckling som ingen av oss gjort tidigare men säkerligen kommer göra igen, ja idag till middag ska vi faktiskt äta det hos oss. Vi åt mat, drack drinkar och vin och fixade iordning oss inför en helkväll.



    
Någon fläder drinkblandning med hallon och annat gott. MUMS!

    
Outfiten. Cattis ser lagom busig ut!

    
Getting ready.


Fina flickor!

         
Vi "spexade" lite.

    
Påvägen hem. Cattis var tvungen att ta av sig strumpbyxorna för att kunna gå barfota. Nu fick det vara slut på kalasandet, no more glamour!


När vi kom in till stan satte vi oss på Brända Bockens uteservering och tog en cider och kikade på folk. Sedan knallade vi vidare mot Heartbreak Hotel och dansade loss. Det är så kul att dansa och herregud vad varmt och svettigt det var där. Väldigt fräsch man kände sig efter några timmars dansande. Alla ställen stänger vid två så då var det bara att ge upp dansen men utanför träffade vi några som vi hängde med. Lyssnade på LP skivor och spelade gitarr. Hur ofta lyssnar folk i ens egen ålder på LP skivor? BALLT!
Vi kom nog inte hem till Cattis förns eefter sex på morgonen, då var det snabbt i sängen med trötta fötter.

Jag vaknade hur pigg som helst dagen efter. Kände mig precis som vanligt. Skönt! Vi stressade iväg till tåget på eftermiddagen och hann precis. Men när vi rullat en stund får vi veta att tåget blir inställt från Tierp pga personalbrist så där fick vi gå av och antingen vänta i 1 timme på ett nytt upptåg eller ta ett regionaltåg till Stockholm central. Vi tog regionaltåget och så fick pappa R komma och hämta oss i stan. 

Det var trippen till Gävle det. En kul liten tripp blev det och det var precis vad jag hade väntat mig. 

/ Sandr0o

    


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback