Nytt.

Idag har Evelyn fått vara hos min mamma en sväng. Jag och pappa R skulle nämligen åka och shoppa på indiska innan han började jobba vid 16. Lite lättare att kika i lugn och ro när man inte har en huligan som springer omkring!
Fick med mig två stora kuddar, fyra små, gardiner till sovrummet & vardagsrummet, ljuslyktor och två lampor. Äntligen har jag lamporna som jag spanat på så länge, jag älskar dem.


Mina nya lampor som föreställer ett guldigt Buddha face. Så himla mysiga!

Jag och Evelyn har varit osams ikväll. Ett tag ville jag verkligen kasta in handduken. För ett tag sedan började hon slåss, bitas, nypas, dra i håret och allt otrevligt man kan göra MEN bara mot mig. Aldrig mot någon annan än mig! Detta beteende har hon fortsatt med och ikväll var hon galen vilket resulterade i en galen morsa. Hon deformerade halva mitt ansikte med sina händer, slet av mitt hår och kastade en mobil i ansiktet på mig. Tjata tjata tjata att så får man inte göra. Ungen blir skitförbannad men fortsätter såklart ändå tills jag blir skogstokig efter att ha fått mobilen stenhårt slängd i ansiktet. Då var det ord och inga visor kan jag tala om och en liten dam som skrek i högan skyn men jag lät henne vara och efter en stunds skrikande la hon av och skulle komma och gosa istället. Herregud vad galen jag kan bli på na ibland, rackarunge!

Min mamma kom förbi en sväng på kvällen och när hon hade åkt satte jag igång och städade. Hade tänkt spara det tills imorgon men jag njuter hellre av min sista mammalediga dag när pappa R och Evelyn också är hemma såklart. Sista dagen av freedom.. Usch!

Gardinerna jag köpte idag är såklart för långa så jag måste åka förbi mamma någon dag och fixa till det med lite hjälp. Besviken som tusan, ville ju ha allt på plats redan idag såklart. Dumt!

Tror jag ska sätta på någon film och glo lite. SATC 1 eller 2 kanske? Eller varför inte boxen. Det gör jag!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: bella

Indiska har så mkt fina grejer! och städa idag gör du rätt i, man kan inte göra tråkgöra på sin siat lediga dag heller


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback