Imorgon åker vi till Gävle på "äventyr".

Det hade gått fint för Evelyn på förskolan när jag lämnat henne. Hon hade gått till dörren och ropat mamma någon gång men inga tårar och skrik. Hon hade ätit bra med fisk, potatis och sås och sedan somnat en timme och vaknade nästan precis när jag kom tillbaka för att hämta henne. Nemas problemas so far, skönt det!

 Jag har precis målat tånaglarna eftersom jag ska ha mina nya killer heels imorgon med öppen tå. You remember?



Vad det blir till återstår att se, får nog ta till lite smakråd i form av Cattis imorgon.
Efter tio någongång kommer damen hit och sen tar vi tåget mot Gävle närmare tolv tror jag. Minnet är bra men kort så att säga, jag litar på att Cattis har koll. Wohoo det här ska bli riktigt trevligt!
Måste upp i tid imorgon och packa till lillis som ska sova hos mormor och morfar och så till mig själv såklart. Ska ju bara vara borta en natt men det är ju lite grejer som ska med, speciellt om man inte kan bestämma vilka kläder man ska ha på sig. Kom på att jag inte har något att packa i heller, herregud vad smart. Dags att styra upp saker och ting!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: cattis

Haha va kul du e.. jag vet inte heller när tåget går, tänkte att du säkert kom ihåg d så ja har inte brytt mig om att kolla igen.. Får väl göra d nu då! :)

Ses snart!

2010-08-14 @ 00:29:04
Postat av: Anonym

11:50 till g. 14:30 till S. skriver d här så att vi kan kolla imorn snabbt här bara om ja skulle ha glömt igen!

2010-08-14 @ 00:31:20

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback