Förkyld.

Idag hämtade min mamma Evelyn på förskolan när jag slutade jobba. Jag brummade iväg till ica och mötte upp dem där och handlade lite. Jag såg direkt att Evelyn var snorig men tänkte väl inte så väldans mycket mer på det för stunden. Cattis & Sanna kom hit på en inplanerad dinner som bestod av smarrig banantacos. Då märker jag hur Evelyn blir snorigare och snorigare och lite mer klängig, gnällig och lugnare än vanligt. När jag sedan skulle lägga henne för natten hör jag hur det rasslar som tusan i näsan när hon andas. Då har jag anat oråd under kvällen och ännu mer vid läggningen. Jag förstod precis vad som komma skulle!

Evelyn somna som vanligt vid åtta men vaknade vid tiotiden och var väldans ledsen. Där kom det.. Stackarn har väl svårt att sova när hon är så förskyld. Jag åkte och lämnade Cattis på stationen och nu har vi alla tre legat i soffan och myst. pappa R har precis duschat så att vi alla kan lägga oss samtidigt i våran säng. Nätterna brukar gå bättre då när hon är lite dålig. Det är verkligen inte vanligt i våran familj att Evelyn sover i våran säng utan sker enbart när hon är sjuk ungefär.

Mammas älskade hjärta!

Vi hoppas att hon är lite bättre imorgon. Hålla tummarna kan man alltid!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

men ursch då! ååh sandra inte räcker de me att hålla tummar!! man m¨ste hålla tår också! ja kan göra de åt dig om dina tår kanske har fullt upp!

Tack för en oväntat god middag!! du lyckas allt få i mig banan gång på gång!



min lilla tjej sover bättre nu med hostmedicinen! snart börjar inskolningen till hennes egen säng!



Puss


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback