Förbannad så det heter duga!!!!!!!

Jag är så förbannat upprörd att jag knappt kommer ihåg mitt eget namn. Jag som trodde att läget lugnat ner sig någorlunda på min arbetsplats, tji fick jag för det kan jag säga!

Schemat som låg uppe för september är ändrat och vi har nu fått världens sämsta scheman tillsammans. Hela 7 gånger har vi ingen som kan hämta Evelyn på förskolan av pappa R och mig. 7 hela gånger på inte ens en hel månad, det är inte okej. Visst kan vi skaffa någon som hämtar Evelyn på förskolan men ska vi behöva att en "barnvakt" hämtar henne ungefär lika ofta som oss själva. Både jag och pappa R har fått helger inplanerade på schemat då vi arbetar samtidigt såklart. Vem ska ta hand om våran dotter då?
Jag har gått från att vara ledig varje helg till att vara ledig en helg. Egentligen spelar inte det mig så förbannat stor roll utan själva grejen är att jag och pappa R arbetar samtidigt och inte har någon som kan ta hand om Evelyn.
Sen att schemat är ändrat inom den 2 veckors period som ska vara "spikad" och alltså inte kunna ändras på. Det är det fan lag på!

Den där människan har fan inte ett endaste jävla rätt.

Jag har varit så arg att jag velat börja gråta. Det släpper inte i första taget det här, nu jäklar måste detta tas tag i en gång för alla!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: hanna panna

Postat av: Hanna

Darling, hoppas allt löser sig, vi får snicksnacka om allt när vi ses om en vecka... KÄRLEK TILL FOLKET !

2010-08-27 @ 16:47:36
URL: http://hannacarolinee.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback