Bli en buzzador.

Hej hej hallå gott folk!
Helgen har varit wonderful men det tänkte jag berätta om en annan gång. Ville bara kika in och visa en grej.

Jag är nämligen medlem på en sida som heter buzzador där man får erbjudanden om att delta i olika kampanjer, så som att prova olika produkter själv och med vänner och sedan rapportera om dessa när kampanjen är slut. Nu söker dem en hel drös med småbarns föräldrar till att prova olika produkter. Det kan vara allt möjligt som ska provas - såsom mat, hygienartiklar och blöjor. Det kommer komma två kampanjer inom de närmaste dagarna så skynda er att bli medlemmar så får ni också testa på att vara buzzadorer.



- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.

 Registrera er
här.



(Det är helt gratis att vara buzzador och du betalar inte ett öre för något. Gratis är väl gott? Eller?)


/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback