På besök i Kallhäll.

Hallå gott folk!

Jag har precis smaskat i mig en skål med svamsoppa, så himla gott faktiskt. När man inte får äta ett jäkla dugg förutom måltidsersättningar så blir man glad för lite ska jag be att få tala om.

Idag har jag spenderat några timmar i Kallhäll hos min fina vän Hanna. Vi tog bussen och skulle hämta bilen från pappa R som jobbade. Bussen kom 15 minuter efter vad som stod på sl.se och då blev jag trött, till råga på allt så regnade det ju och var jävligt. Väl på bussen kom jag på att jag kunde ringa mamma och fråga om jag fick låna hennes bil istället och det fick jag så vi gick av där istället. Gick in och skulle slänga i Evelyn lite mat för att sedan tuta vidare hem till Hanna. Mina föräldrar sa att Evelyn kunde ju stanna kvar där så det gjorde hon och jag hoppade in i bilen själv och åkte dit. R slutade vid 14 så han åkte och hämtade henne när han slutade, hon hann inte vara där länge direkt, lite mer än en timme kanske.

    
Frida, jag & Hanna.
Här är vi på vårat jobb i Santorini, sista veckan då vi var helt lediga. Vi körde tema på våran utgångsklädsel som ni kanske ser ;)


Jag & min fina vän är påväg att lämna Santorini bakom oss och åka hem till Sverige igen. Jag hade 11 kgs övervikt på planet hem, inte konstigt efter att ha varit borta i 4 månader.

Det var på tiden att vi träffades Hanna & jag, det var ett tag sedan. Myyyyyyys min fina vän!


Det är helvetes fotboll på tv ikväll, det kan väl ingen ha missat va? Årets fotbollshändelse El Clasico såklart. R är i extas och påpekar varannan minut att han är nervös och man kan säga att jag har slutat lyssna på vad han säger för det handlar ändå bara om kvällens match. Så han och hans polare har lagt beslag på tvn hela långa kvällen, surt. Det som var Djävulen Bär Prada på tv.
Jag får la roa mig med en bra bok eller någe, hurra!

Nu är det playtime med minimini här hemma.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Desmond923

Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback