Tiden spriiiiiiiinger.

Dagarna springer verkligen iväg.

Idag har vi varit och lekt på Öppnis. När det var dags att städa upp alla leksaker satt Evelyn på en stol bredvid mig och jag börjde plocka undan på golvet. Tre sekunder senare vänder jag mig om och ser att hon ställt sig upp och är påväg att sätta sig på ryggstödet. Fort som tusan flyger jag dit men jag hinner ändå inte dit i tid utan stolen välter och Evelyn flyger baklänges. Ojoj så ledsen lilla gumman blev. Jag tror dock mest att hon blev rädd för det såg inte ut som att hon slog sig någonstans och hon höll upp bakhuvudet, tur var väl det.

Vi tog en snabb sväng in i några butiker på centrum och sedan brassade vi iväg på prommis. Satan i gatan vad varm jag blev. Så fort solen kommer fram är det jätteskönt och varmt men när solen försvinner, brrrrr.

Nästan tillbaka här hemma stannade vi till på innergården och satte oss på en filt i gräset och Evelyn fick lunch. Härligt att äta ute i det "fria". Efter en stund kom den där sablans sopa-gatorna-maskinen och sånadär lövblåsare så då var det inte alls lika trevligt att sitta där ute längre så vi gick in.

Evelyn slocknade i sängen så jag har passat på att fixa till de nya gardinerna. Herregud sån tid det tog. Nu hänger dem iallafall där dom ska. Mycket ljusare och fräschare blev det.
Satte igång och fixade med lite ljusfat och grejs som jag hade hemma, sand och sånt. Möblerat om har jag gjort också. Vi har en hylla här hemma som vi inte vill ha men förtillfället har den fått byta plats åtminstonde.

När busen vaknar ska vi åka med mamma in till stan och byta mina cambridgepåsar och sen stanna till och hälsa på mormor igen tror jag.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback