Skitsnö.

Vi skulle ge oss ut på promenad på förmiddagen idag alla tre men en bit påvägen började det toksnöa så vi fick vända hemåt igen. Surt!

Igår var vi in till stan för att byta mina cambridgeshakar till soppor. Äntligen! Vägde mig där också såklart och - 8 kilo so far efter 3 ½ vecka. Heja heja. Nu är det inte långt tid kvar tills jag ska börja min upptrappning som det ser ut just nu iallafall, 1 ½ vecka kvar på ett ungefär. 
Dessutom testade jag en massa gamla jeans igår och jag kommer i de flesta paren igen, tror det var ett par kvar bara att kunna klämma ner sig i. Wow!
Påvägen hem från stan stannade vi till på min pappas jobb och han skulle lägligt nog äta lunch så vi köpte en korv till lillis och joinade honom. Hon åt nästan upp hela kroven faktiskt, duktigt!

Jag har kikat på trailern till Sex And The City 2 flera gånger under morgonen och jisses vad jag längtar tills den har premiär. Trailern är grym och jag kan knappt bärga mig!

Nu ska jag lägga mig i soffan och slöa framför tvn tillsammans med karln innan han åker till jobbet. Lillis ska sussa vilken sekund som helst.

Ikväll är det DH. Lycka!


/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback