Sandlådan.

Vid elvatiden kom mina föräldrar och lämnade våran trollunge. Hon verkade ha skött sig exemplariskt och sov hela natten lång och vaknade 9.30. Himla bra det!
Jag slängde bara i mig lite frukost och sen gick vi ut i lekparken. Denna gången var det sandlådan som lockade, inte rutschkanan konstigt nog. Hon fick låna hink, spade och såna där "kakformar" av en liten kille som också höll till i sandlådan. Där satt hon säkert i 45 minuter och var nöjd och bara grävde. Dags att köpa lite sandleksaker tror jag bestämt.

När vi kom hem igen efter 1 ½ timme i lekparken fick Evelyn lunch som hon tryckte i sig själv, korvstroganoff med pasta. Jag passade på att plocka undan i köket och drog sen fram dammsugaren och körde ett ordentligt varv i hela lägenheten. Lagom tills jag var klar hade Evelyn ätit klart och hade börjat klägga med maten som var kvar istället för att äta den. Först sanering av köket och sen fick damen hoppa ner i badet. På med fina badrocken och bums i säng för sovnapen.

För övrigt så är det inte alls roligt att bada Evelyn, eller duscha heller för den delen. För säkert en månad sen gick hon från att ha älskat att bada till att hata det. Hon gallskriker nästan varje gång numera så inte får vi ha några mysiga bad tillsammans längre utan nu är det bara att tvätta rent och snabbt upp igen. Tråkigt!

R slutar tidigt idag så jag har precis fixat mat till honom, chilikyckling med tortellini. Smarrigt!
Jag ska sätta mig i soffan och gå igenom en hög med reklam och skriva shoppinglista tills imorgon när vi ska storhandla. Då ska vi även hämta våran OnDemand-box. Sweeet!

Sen väntar skurmoppen på mig, det gäller att passa på när bustrollet sover så ingen tassar omkring på golvet.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback