Matlagning gånger sisådär 73.

Hallå hallå.

Igår gick vi en promenix hem till mina föräldrar som kom hem från Thailand under natten. Fy så omänskligt bruna dem var då. Stannade till hos min mormor och morfar först och hälsade på, Evelyn fick en påskpresent - En fin docka. Tack så mycket!

Evelyn sussade middag hemma hos mina föräldrar men sov en på tok för kort stund och var gnällig när hon vaknade och det fortsatte minsan också. Hon var inte sig själv alls den lilla damen.
Fram mot kvällen tog vi vårat pick & pack och hoppade på bussen hem. Vi kom hem lagom så att vi hann fixa lite innan Halv Åtta Hos Mig, mitt favoritprogram typ som ni säkert vet vid det här laget ;)
Evelyn låg och mös med sina snuttisar i soffan i en timme, alldeles stilla låg hon där och verkligen gosade. Hon var trött lilla liten och hon slocknade nog direkt vid läggdags.
För mig var det DH och Cougar Town som gällde. Det var ju ingen DH förra veckan så det var extra efterlängtat.


Idag har vi varit en snabb sväng in till stan och fyllt på mitt Cambridge lager, tre veckor till köpte jag. Vägde mig där också såklart men mått och vikt kommer imorgon då jag går efter det jag mäter här hemma för man väger sig med kläder och skor där borta. Det blir ju ingen ordentligt rättvis bild tycker jag.

När Evelyn sov middag idag sov hon försjutton i mer än 3 timmar, inte allt för vanligt det. Både jag och R lyckades slumra till i soffan vi med, fantastiskt skönt.

Jag har nu lagat storkok av thaikyckling och currykyckling till Evelyn som jag fryst in. Vi får la se vad damen gillar den maten då hon aldrig smakat det förut. Har även lagat kycklingwok till min kära man. Det blev en jädra massa kastruller att hålla reda på må ni tro.

Just nu håller R på och dammsuger. Om en stund börjar Halv Åtta Hos Mig, yääääs. Ikväll är det Greys också. GREAAAAT!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback