Goooood Day.

Idag är R ledig. Han och Evelyn spenderade förmiddagen i tvättstugan medans jag tog ett härligt bad och läste bok. Sen parkerade jag mig framför datorn en stund och läste allt jag hittade om det där satans vulkanutbrottet. Min farfar, faster och ett helt gäng sitter nämligen fast nere i Thailand. Det kan inte vara särskilt kul att sitta där nere och vänta på att få komma hem igen. Usch!

Vi tog en prommis till centrum och handlade. Jag fick en present av min kära man också. SÅ JÄKLA GLAD JAG BLEV SKA NI VETA. Ni alla kommer säkerligen känna igen den jackan som jag spanat in och fick eftersom den varit väldigt ombloggad av alla på sista tiden, dock mest i den röda färgen.


Min är marinblå och H:et är rött. Så förbannat snygg är den! Hittade inte i rätt färg på hemsidan men så ser den ut iallafall. I LOVE!

Påväg hem från centrum så ringde mamma och sa att vi skulle komma dit för dem hade en överraskning. Så R släppte av oss här innan han åkte vidare. Vad den överraskningen var får ni veta senare men hur bra som helst iallafall. Något som vi tänkt köpa oss själva som vi nu slipper, wiho. TACK TACK TACK!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Annuities

Great .Now i can say thank you!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback