FAAAAAN!

Jag har suttit hemma hos en vän till min familj mellan typ 20-22 medans han plockat isär hela min minipc för att komma åt helvetes hårddisken. Efter 103 skruvar eller liknande så kom han äntligen åt den.
Vi kopplade hårddisken till hans dator men icke sa nicke. Den kunde inte läsas. SUCK! Det är alltså fel på hårddisksaten. Alla mina sablans kort som jag tagit på Evelyn sedan hon föddes låg som jag redan talat om på den hårddisken.

Nästa steg är att höra av sig till någon form av hårddiskakut och se om dem kan analysera disken för att få reda på om jag kan få tillbaka mina bilder eller ej. Dessvärre kostar det ju en heeeel del pengar men vissa företag hade kostnadsfria analyser att erbjuda så att jag vet ifall det ens går och vad det skulle kosta mig. Herregud vad ska jag ta mig till ifall det inte går att rädda?

Nu ska jag ut och köpa en extern hårddisk ögona bums typ och spara ner alla kort i bloggen och föra över och de få kort som vi har på våran stationära.

Alla ni där ute, speciellt ni med barn, ha för i helvete inga kort på era datorer!!!!!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

Åk till Elgiganten i häggvik!! dom räddade våra bilder när datan krashade! 500 spänn kostade det.. på övervåningen längst in.. Lycka till =( håller tummar o tår!! Puss

Postat av: Fia

Bränn på skivor!! Externa hårddiskar kraschar också..

Bäst att spara typ 3 dubbelt :)

2010-04-13 @ 23:59:48
URL: http://soophiiaas.blogg.se/
Postat av: Kim

Usch vad trist! Men det går säkert att rädda! Håller ala tummar och tår i alla fall! :)

2010-04-14 @ 08:11:39
URL: http://kimmi.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh hjärtat, hoppas det löser sig, härmar ovan och håller alla tummar och tår som jag äger och har. LYCKA TILL !

2010-04-14 @ 12:01:53
URL: http://hannacarolinee.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback