En hel dag på Kista.

Vilket skitväder vi har haft idag, sablans snö.

Eftersom det inte blev någon prommis igår pga snön som föll bestämde vi oss för att hoppa upp på cykeln på eftermiddagen (när himmlen var klarblå) och cyklade hem till mina föräldrar. Vi spenderade kvällen där och cyklade hemåt igen efter åtta lagom hemma tills Evelyn skulle äta och bums i säng. DH för mig såklart.
Det måste ju bli hyffsad motion att cykla till dem iallafall, med alla backar o allt!

Igår bestämde Sanna och jag att vi skulle njuta av solen tillsammans. Dessvärre blev det ju ingen sol så vi styrde kosan mot lite shopping i Kista. Hur smidigt som helst gick det att ta sig dit och hem, we love direktbussar! Jag och Evelyn fick gå från centrum och då paniksnöade det ute, fy satan vad kallt det var... Och blött! Evelyn skrek för hon frös stackarn. Jag hade gärna velat skrika jag med, så jävligt var det. Det hela slutade med att jag sprang sista biten hem, lagom slut i kroppen blev jag.

Det blev en härlig heldag med många skratt och massvis med span i butiker. Tack söta ni!

Imorgon ska jag spana lite ytterligare i centrum innan R börjar jobba. Ibland kan det vara lagom svårt att försöka hitta och prova kläder med en liten terrorist i vagnen som bara vill spring runt runt runt. Så jag får passa på imorgon att spana lite extra i lugn och ro.

Jag fick med mig några riktiga fynd hem idag. Ska mannekänga lite för R nu så får vi se vad jag behåller.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: cattis

Oh ja vill oxå shoppelishoppa! hoppas du hitta nå riktigt fint lilla älsket!

2010-04-21 @ 22:08:37
Postat av: sanna

haha men du va ju en ängel med vanessa idag så hojta bara till så hjälper jag dej med din lilla terrorist så kan du allt prova ifred:) haha ja har också mannekängat för karln min ;) puss på dej söta du!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback