A trip down memory lane.

Jag satt och läste igenom hela min kategori "Gravid med vårat smultron". Det är så fantastiskt att kunna gå tillbaka och läsa om allt möjligt som hänt under mina år med bloggen, speciellt att kunna gå tillbaka och läsa om när jag gick omkring med prinsessan i magen. Man glömmer så fort så det är guld värt att kuna kika tillbaka lite och minnas.

Här är ett litet utdrag från hur jag kände det en dag när jag hade lillan i magen. Detta är skrivet när jag befann mig i vecka 32.

"Jag glömde en sak som hänt sedan sist. Hör och häpna:
Jag har blivit fasligt mycket tjockare. Sådant är ju alltid trevligt, eller?
Nu jävlar skulle jag vilja sätta en ny betydelse på uttrycket smidig som ett kylskåp. JAVISST, vi kan säga att jag verkligen har checkat av det på listan. Känner mig allt som oftast så otymplig att det tillomed ibland är svårt att ligga i soffan och titta på tv och ha det bekvämt samtidigt. Sådana problem har man väl aldrig haft förut inte, inte ens i närheten men sånt är livet på en pinne antar jag."


    
Självklart stötte jag på våra 3D ultraljudsbilder. Här är Evelyn i magen i vecka 29. Lilla gosunge!


Det ultraljudet var helt fantastiskt att gå på. Det kostade en del pengar men helt klart så värt det. Det var en så stor skillnad mot det vanliga rutinultraljudet vi var på. Det kunde jag inte riktigt förstå innan att det kunde vara så stor skillnad, lite magiskt var allt det besöket. Lyckorus i hela kroppen, det var det ju iofs nästan jämt då förresten.


Åhh vad jag älskar att sitta och läsa om tiden som varit - gymnasietiden, prinsessan i magen, lillans första tid osv. Wonderful!
Men just idag blev det gravidläsning, myspys.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

gud ja vet precis hur du kände med de där att inte ens kunna ligga skönt i soffan!! och känslan av att va smidig som ett jävla kylskåp! haha jag blev som nykär när ja va på sista ultraljudet, en sån verklighets chock av vad som väntas skall!! nu känns det som att jag vill att hon bara ska komma, samtidigt som det är lite sorgligt att graviditeten snart e slut! oj oj oj, tiden... DEN GÅR SÅ FOORT!!!! aaah!!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback