BVC.

Jag har lovat bilder från dagarna som gått MEN min dator har slutat att fungera som den ska så jag kan inte vrida bilderna som jag vill. Onödigt att lägga ut bilder som är upp och ner. Imorgon ska jag leta upp min kamerasladd så att jag kan ladda upp bilderna på våran stationära dator istället. 

Ikväll var jag och pappa som sagt på derby - så göra vi när vi krossar djurgården, krossar djurgården!

Jag har helt glömt bort att tala om att vi varit på BVC-besök idag. 8260 gram vägde lillskiten nu och 68 centimeter lång var hon minsan. Vi pratade mest mat under besöket. Nu ska jag verkligen köra stenhårt med maten, det bestämde jag mig iofs för redan igår men ändå. 
När vi kom hem från BVC så städade vi som tusan, skakade mattan och flyttade soffan tillochmed. 
Sen ställde jag mig och gjorde matlåda till R och samma mat mosade jag ihop till lillan, köttbullar med potatis och sås som hon ska få smaka imorgon. Jag tänkte försöka ge lillan samma mat som vi äter nu, så långt det går dvs. 

Bilder får vänta tills imorgon eftersom teknikens värld inte vill vara på min sida!

/ Sandr0o

    


Kommentarer
Postat av: sanna

haha din galning! de e ju asläskigt me fotboll!! man kan bli potatismos om man intem´passar sig! för o inte snacka om vad som skulle hönda med stackars tänderna om en boll skulle komma i full fart! ne sandra, du får börja å på balet istället tycker jag! =)

Postat av: sanna

haha sorry! men de lär inte va första grejen som e lika dan.. haha utbudet e ju inte sååå stort:) jo babybjörn grejen e väl kanske lite over the top.. visstva de du som sa att dom hade bra på coop? för ja vet att anna sa de också! ?

2009-09-29 @ 11:05:25
URL: http://sanini.blogg.se/
Postat av: sanna

jaa zara e en stor favorit!! väntar på att lilla skrutten blir liiite större:)

2009-09-29 @ 12:57:31
URL: http://sanini.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback