Busungen med snart tre tänder.

    
Bilder från igår.


Jag sitter just nu i soffan hemma hos mina föräldrar och tittar på repriserna av Idol, thank god att det är något bra på tv. Anledningen till att jag sitter här idag igen är att vi skulle gå på visning men mamma och pappa är kvar i Örebro så det blir ingenting med det idag inte. Vi får gå imorgon istället, då är R ledig också så han kan följa med och titta.

Alldeles nyss så hade en liten bus-Evelyn varit i farten. Hon kröp omkring medans jag kikade på tv och plötsligt ser jag hur allting som tidigare legat på nedre våningen i tvbänken nu låg på golvet. Lilla bus, hon är ju för himla rolig.


    
Bustroll.


Vet ni vad jag nyss upptäckte? En till liten bissing som är påväg upp men denna gången i överkäken. Det var en ren slump att jag ens såg det. Evelyn ligger och sover bredvid mig i soffan men innan hon somnade så tittade jag bara snabbt på henne när hon hade munnen öppen när hon låg ner här, då såg jag rakt in i munnen och tyckte det såg ut som en liten tand som skymtade genom tandköttet. Åhh vad spännande så snabbt som tusan var jag där med fingrarna och pillade och javisst är det en liten tand som är påväg.

R slutar vid 17 så då hämtar vi honom och styr kosan hemåt med några stopp påvägen. När vi kommer hem blir det storstädning och sedan middag. R är ledig månddag-tisdag så då får vi allt se till att hitta på något roligt.


/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback