Babyshower.

Vi har haft babyshower för Sanna hela långa dagen i stort sett. Idag klockan två träffades vi hemma hos Sanna och dekorerade med rosa ballonger och serpentiner. Bakverk, godis, chips och bål dukades fram. Alla inbjudna gästerna kom en efter en och tillslut kom även Sanna.
Vi började med att fika Kimmis alla smarriga bakverk och att dricka bål. Sanna öppnade presenter och sedan drog lekarna igång - gissa barnmaten, byta blöja på tid och gissa Sannas mages omkrets. Jag och Cattis delade första plats på barnmatsleken, jag toppade byta blöja leken och kom sist på gissningen om Sannas mage. Allt som allt av alla lekar vann den blivande mamman.

    
Det var Sannas present som var det hemliga projektet som jag och Cattis pysslade med på Stinsen igår. Vi upptog Panduros tygbord i mer än en timme för att fixa presenterna.


         
Blöjkort. Bra-att-ha-boken. Prinsessram.

Istället för att skriva på ett vanligt kort så skrev vi våran lilla hälsning på en blöja. Det gäller att slå på stort när det är babyshower, verkligen gå in för temat. Haha. Vi dekorerade en anteckningsbok och skrev ett personligt meddelande till Sanna i, en bra att ha bok helt enkelt som hon kan skriva om förlossningen, bebisens utveckling och allt sånt innan man kanske för in det i en Mina Första År bok eller så. För vem kommer egentligen ihåg vad det finns för rubriker och frågar i dessa böcker? Inte jag iallafall!
Vi hade gjort egen play doh lera och gips till det så att hon kan göra bebisfotavtryck eller bebishandavtryck och sedan sätta in i den fina ramen som vi pyntade. Två hjälmmössor, ett par supersöta rosa fluffskor och ett par vantar fanns också med i paketet.


Den slutliga inslagningen såg ut som så.


Cattis påväg hem till Sanna.

Jag kom inte hem förns vid åtta idag men då hade jag stannat en stund hos mina föräldrar innan jag åkte hem. Jag har längtat som en tok efter Evelyn idag. Jag kom på mig själv med att småspringa från parkeringen för att komma hem snabbare och pussa på min lilla tjej.

Resten av bilderna får ni se imorgon för nu måste jag verkligen sova. Min förkylning behöver försvinna omgående. Godnatt!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

jisses va ni fixat o trixat tjejjor!



så himla gulliga ni är!! blev jätte glad:) nu vill ja skaffa miljoner barn så man får massa babyshowers!!! =D muahaha:P



ses i veckan lilla sjukling, då ska jag ha sarsmask på mig :P puss




Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback