Tv-maraton.

Klockan är över sex och både jag och Evelyn går fortfarande omkring i våra pyjamasar. Underbara dag!
Lillhjärtat har ätit hur bra som helst med mat idag, det är ju inte ett helt vanligt scenario inte. En flaska välling på morgonen och efter det en sen lunch vid två då hon somnade i två timmar på förmiddagen (också ett ovanligt scenario). Nu har vi nyss ätit middag bestående av spaghetti med köttfärsås till mig medans Evelyn fick makaroner och köttfärsås men fortarande hemlagat. Duktiga tjejen åt en hel portion med mat och lite fruk efter det.

Nu kryper hon omkring överallt på golvet och leker med en kartong och annat intressant hon hittar på sin färd. Hon har sparkat ur ena benet ur pyjamasen också ser jag, hur hon nu lyckades med det? SÖTUNGE! Vilken härlig dag vi haft här hemma minst sagt.

Om en kort stund börjar unga mödrar så då sitter jag bänkad i soffan. Snart kommer våran pappa hem också och alla kvällens program drar igång. Ugly Betty, Desperate Houswives och Brothers & Sisters. ME LIKE!

Imorgon ska jag och Evelyn åka hem till TantCattis ;) och äta panncakes innan hon drar iväg till Karlstad i ett par dagar. Jag återkommer lite senare med en liten filmsnutt på när Evelyn promenerar med gå-vagnen.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback