Mysdag.

Hej hopp!

Denna dagen har varit ruskigt lång, ruskigt lång på ett bra sätt. Vi har varit iväg en sväng på Kista och kikat i affärer. Evelyn fick en ny gullig pyjamas (väldígt välbehövligt) och ett par hysteriskt söta strumpor. Jag fick med mig en mössa hem så att jag slipper frysa öronen av mig när vi vågar oss ut på promenad i rusket. Jag vet inte riktigt om jag passar i den egentligen men en himla söt rosett var det på den iallafall och att den fyller sin funktion tvivlar jag inte på och det är väl det som är tanken.
Innan vi lämnade Kista så åt vi kombinerad lunch och middag i form av quesedillas till mig och en mexburgare till R. Det smakade smaskens!


Evelyn somnade hos sin pappa påväg till bilen i Kista.

Väl hemma igen så var både jag och R så trötta att vi hade kunnat somna upp och ner, trots att jag fick sova till 10.15 när Evelyn vaknade. Efter en stunds lek så somnade R på soffan och några minuter senare så kunde inte heller jag hålla mina ögon öppna. Evelyn lekte på golvet så det var inte alls meningen att vi skulle somna. Men jag vaknade till av Rs snarkningar och då hade även våran lilla tös somnat rakt upp och ner på golvet. Hjärtat då!


Efter att ha slitit av sig strumporna och rivit ner filmer, papper och diverse saker från soffbordet (som alltid med andra ord) somnade hon sött på mattan.

Det är så himla härligt att slippa laga mat så vi har haft soffmys sedan vi kom hem från Kista och tänker fortsätta med det tills det är dags för oss alla tre att sova. Om en kort stund är det Tinas cookalong och mer mys framför tvn vilket passar mig perfekt då jag har världens huvudvärk men inga sketna tabeletter hemma, väldigt bittert. Jag älskar när R är ledig och vi har "måste-fria" dagar, familjemys!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback