Vi har tagit helg.

Njuter ni av lördagen?

Det gör vi hemma hos oss. Vi har ätit köttfärslimpa och potatis med gräddsås och gele. Smaskens, jag tycker verkligen om köttfärslimpa! Evelyn fick plockmiddag bestående av potatisbitar och riven skinka, hon tycker om att sitta och plocka själv. En "kan själv" tjej vi har här hemma kanske. Efter middagen åkte vi till videobutiken och hyrde två filmer, Slumdog Millionaire (som jag har längtat efter att få se den) och Fast & Furious. Jag erkänner att det inte var helt lätt att få R att gå med på att hyra Slumdogen men grattis till mig för ikväll när lillan somnat så ska vi kika på den. Imorgonkväll blir det Rs filmval.

Vi handlade med oss lite smågodis också, det var hundra år sedan jag åt smågodis tror jag. Jag är inte så jätteförtjust i lösgodis men idag fick det som sagt följa med lite hem som vi kan smaska på till filmen.

Imorgon ska vi åka ut och handla det sista till tapatsering och målning av lägenheten som drar igång på tisdag. Spackel, lim, maskeringstejp och såna där välbehövliga grejer.
På måndagmorgon klockan 9.00 får vi nycklarna i våran hand. WOOOW! Som vi har längtat och fortfarande gör men snart är måndagen här. Då åker vi direkt dit och tittar!

Nu har jag precis klickat hem bredband och digitaltv till nya lägenheten för det vill vi inte vara utan.
Dags att lägga ner datorn för kvällen och slänga mig i soffan bredvid min fina familj som har kittelkrig i soffan!

Njut av kvällen!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback