Gråhårig?

Här sitter jag med färg i halva håret. Jag skulle kunna tänka mig att det ser ut som att jag har fått en elchock ungefär med håret åt alla möjliga håll och kanter. Mamma slängde nyss i lite färg i håret så att jag slipper gå omkring med en utväxt som ser grå ut. Det blir ju lätt så när man är blond och färgar brunt. Hur fult som helst! Men om 15 minuter ska det förhoppningsvis vara puts veck!

Som jag talade om igår har jag varit på tapetjakt även idag. Jag spyr snart på alla tapeter som finns, det är SÅ svårt. Speciellt när man måste tänka på att det ska passa soffan och alla de andra möbler som finns i de olika rummen. BLÄÄÄ! Jag som tyckte att det skulle bli hur kul som helst att få välja tapeter och skit men det gör jag inte längre.

Imorgon ska vi iallafall vara på banken och fixa. Efter det åker Evelyn hem med sin mormor och morfar så att jag och pappa R kan åka och titta på tapeter. Det går lite snabbare då utan att behöva plocka i och ur bilen hela tiden!
Jag håller mina tummar för att vi kan hitta det vi vill ha. Imorgon tar jag med mig en soffkudde för att underlätta det hela en aning. PUH!

Jag slänger in lite bilder när jag kommer hem.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: barnshoppingbloggen - VINN julkort från Petrified in pink!

På barnshoppingbloggen kan man också tävla om JULKORT från Petrified in pink:

http://barnshoppingbloggen.blogg.se/2009/november/tavling-31-vinn-personliga-julkort.html#comment

Delta gärna. Trevlig kväll!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback