Solariefredag.


Påväg till mormor och morfar.

Som bekant så snodde jag och Evelyn skjuts av R hem till mina föräldrar imorse. Jag och mamma fikade kaffe och en bit tårta av den som blev kvar sen kalaset igår. Sen var det dags att stoppa ner Evelyn i hennes overall och traska iväg med vagnen ner till Meddo i Infra City för lite solning. Både jag och mamma passade på att sola så vi turades om att traska omkring med Evelyn i vagnen och att sola. Jag ser ut som en tomat i fejan kan jag lova. Starka rör det där!


Promenad i vagnen.

När vi kom hem kom min mormor och morfar över på ytterligare lite fika, visserligen åt jag lunch men vi säger fika. Lillan visade också hur duktig hon är på att gå med gå-vagnen.

         
Evelyn och gammelmormor. Mys i soffan framför Bambi med mormor.

    
En liten nap på mormors mage. Mitt i sovandet vaknade hon och satte sig upp men sov sedan vidare i denna ställning, knäppisen!

Vi åt smarrig middag bestående av Scampi Indiana. Så himla gott med räkor, crabfish, paprika, tomater, curry och en massa annat mumsigt! R skulle ha slutat åtta idag med precis när Postkoden hade börjat plingade det på dörren och skönt var väl det för då hann vi ju hem lagom till Idol!
Nu vankas Idolfinal.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback