Dagen i staden.

Nu har jag äntligen tid och lust att uppdatera om gårdagen i den stora staden. Vi tog bilen till Rotebro stn och hoppade sedan på tåget där, så himla skönt att slippa åka buss. På perrongen träffade vi Tessan så vi hade sällskap med henne in till stan.
Vi satte direkt kurs mot drottninggatan eftersom orsaken till vårat besök i stan var att jag skulle hitta något att ha på mig på bröllopet som vi ska på vid midsommar. Så vi sprang omkring där och tittade. Jag kom tyvärr inte hem med någon klänning med jag hittade några godkända på Zara, Top Shop och Gina. Jag kunde inte riktigt bestämma mig så jag ska kika runt lite till och hittar jag inget annat så får det bli en till sväng in till stan innan bröllopet.

Efter lite spring i affärerna kände vi att våra magar var hungriga. Vi bestämde oss för att köpa en varsin sallad och hitta någon mysig plats i solen och äta på. Den mysiga platsen i solen blev en parkbänk på Nybrogatan. Vi hade inte en aning om vart alla människor sprang Sthlms marathon så den bästa platsen vi hittade blev just där på parkbänken. Det var hur mysigt som helst. Alldeles lagom med sol och skugga och lite avskilt samtidigt som vi ändå hörde marathonsnubben prata i sin mikrofon.
Jag bytte en blöja på lillan i vagnen då jag på inga som helst villkor orkade gå och ställa mig i kön till toaletten på donken. Precis efter att jag hade bytt den blöjan blev det tydligen dags för lite större saker i blöjan så vi fick glida in på en tvärgata och byta den lite mer avskilt. Haha..

        
R och Evelyn fastnade fint på kort.

     
På våran parkbänk. Lillan myser i vagnen. Som vanligt äter hon på sina fingrar.
Jag sprang in på flera affärer och kikade påvägen tillbaka till centralen. Stannade på hötorget och köpte med mig en bukett med blommor hem till min mormor som fyllde år igår. Jag ångrar innerligt att jag inte köpte med mig några blommor hem till oss då de var så himla fina och bara kostade en liten slant. Köpte en dricka och två bananer att ha som färdkost på tåget hemåt igen.
När vi skulle ta hissen ner från perrongen på Rotebro stn stannade hissen halvvägs ner. Vi testade att trycka på alla knappar en miljard gånger och testade också att ringa på nödsignalsknappen men utan någon lycka. Jag ringde min mamma och frågade om hon kunde åka och hjälpa oss. Men efter en stund när jag testade att trycka på alla knappar hundra gånger igen så funkade det och vi kom äntligen ut. Inte roligt att fastna där inne inte, piss luktade det också. Så min mamma fick vända hemåt igen.
Lillan skötte sig exemplariskt hela dagen lång, utan gnäll. Hon satt helt tyst (bortsett från lite prat) i mitt knä och tittade på tåget påväg hem. Våran duktiga tjej!!!!!
Innan vi styrde kosan hemåt stannade vi och lämnade blombuketten till min mormor. Väl hemma blev det middag, kycklingfile med potatisgratäng och vitlöksstekta champinjoner. Filmtittande under kvällen och sedan godnatt. Filmen var för övrigt inte alls så värst bra, fy. Ikväll ska vi titta på den filmen som jag valde, Yes man, med Jim Carrey. Vi håller tummarna för att den är bra!

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback