Mysdag nummer ett.

Idag har vi haft en riktig mysdag här hemma. R var och tränade imorse och när han kom hem smet jag ut på balkongen för att njuta av solen ovh försöka jobba på min icke existerande solbränna. Jag överraskade R med att ha American Panncakes klara när han kom hem då han hade tjatat om att jag måste göra det igen. Denna gången böt jag däremot ut filen mot lätt vaniljyoghurt och jisses vad hysteriskt gott det blev. Mitt i mitt solande började R storstäda så då blev jag tvungen att ta lillan så det blev inte riktigt lika mycket sol som jag egentligen hade velat. Jag fick en massa sol på ryggen iallafall när jag satt med henne på balkongen så imorgon får jag väl jobba desto mer på framsidan.

Min lillebror var förbi en sväng då han ville ha korten från sin student. Han tittade på kissen våran och hjälpte oss att sätta upp en ny hallampa eftersom han slog ner den andra för längesedan. Jag fick ett ryk och fyllde badbaljan med vatten och tog ut den på balkongen så att lillan kunde bada ute i värmen. Hon tycker verkligen om att bada det lilla trollet.

  
Plaska i vattnet är kul.

När min lillebror begav sig hemåt igen packade jag och R ner lillan i vagnen och gjorde iordning oss för att gå till badet och ha picknick som vi bestämt. Jag hade tidigare under dagen gjort pastasallad med grillad kyckling, bladspenat, ruccola, soltorkade tomater, oliver och champinjoner. Till det hade jag gjort currydressing. Vi promenerade till badet och satte oss på en filt i gräset för att avnjuuta dagens middag. Gott var det. Lillan sov först i vagnen men vaknade efter en kort stund och ville vara med. Hon satt på filten och tittade och lekte med sin skallra och elefant medans jag åt upp det sista av min mat. Efter maten tog jag med lillan för att gå och känna på vattnet. Jag hade förväntat mig att det skulle vara iskallt men icke, det kändes faktiskt som om det skulle vara riktigt skönt en så varm dag som denna. Tyvärr glömde jag min handduk hemma, jag kom bara ihåg bikinin så det blev inget årets första dopp för mig.
Lillan kände på vattnet med fötterna. Kan tänka mig att hon tyckte att det var lite kallt eftersom hon är så van vid varmare vatten.
Tillslut gav vi upp våran picknick vid badet då det kryllade av myggor. Jag har redan fått en hel massa efter det inte allt för långa besöket där. Jag hatar verkligen myggor!!!!

     
Middagsdags. Pappa & dotter.


            
Jag och lillan kände på vattnet.

        
Lite mys på filten.

Vi kom hem lagom till LA Ink följt av The F-word som vi tittade på. Efter det bestämde vi oss för att sätta på filmen som vi hyrde igår. 52 minuter in i filmen börjar den hacka och spottar ut skivan för att den är för förstörd. KUL! Så himla störande, nu ville man ju veta hur det skulle gå i filmen. Suck!!!! Imorgon ska allt de på videobutiken få höra om mitt missnöje. Jag vill minsan hyra en ny film gratis OCH få en ny kopia på Yes man så att vi kan se klart den. Det borde dem väl gå med på? VI får se imorgon..

Nu blir det lite slappning i soffan och sedan godnatt för min del. Jag har haft sjuktligt ont i huvudet nu i en timme kanske. Alvedonet hjälper mig inte så sova låter som en bra idé.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback