Kladdfisen.

Dagen spenderades på Stinsen. Vi gick där ett bra tag och tittade, eller mest jag kanske. R tittade inte på så mycket och han var måttligt glad när jag tvingade honom och följa med och titta på allting som jag provade, haha.
Jag fick iallafall med mig lite nytt hem till min garderob. Det var längesedan jag handlade kläder ordentligt. I vilket fall så fick jag med mig två par svarta strumbyxor, jeansleggings, en klänning och en kort "jacka". Inte illa pinkat heller att klänningen och "jackan" var på halva priset, grattis till mig!
Lillan sa inte ett endaste litet pip under tiden vi var där, hon bara satt i sin vagn och tittade och lekte med sin elefant.

Väl hemma från stinsen vad det middagsdags, fjällskav med purjo och champinjoner i gräddsås med potatis och svartvinbärsgele. Hade brist på fantasi så då tar man vad man har och kommer på.

Lagom till att middagen var avslutad blev det dags för mig att springa ner i tvättstugan. Jag har nu spenderat alldeles för många timmar med att tvätta, tråkigt att behöva slösa tid på det tycker jag men nu är det åtminstonde gjort.

Idag innan vi stack iväg så fick lillan sin lilla potatis igen men precis som alla andra dagar ville hon inte ha. Efter potatisförsöket så fick hon lite katrinplommon till efterrätt. Det gick mycket bättre än potatisen och roligt var det, lilla tjejen hade maten i hela ansiktet! Imorgon byter jag till potatis och palsternackspuré i hopp om att hon ska tycka om det lite bättre. Palsternackan är ju sötare än potatisen så det kanske bli populärare, vi hoppas det!

     
Oj.. Vad kladdigt det blev!


På lördag packar jag och lillan som sagt in oss i mams och paps bil och beger oss mot Örebro för att fira min farmors 80 års dag. R stannar hemma då han är tvungen att jobba, tråkigt värre men vad gör man.
En liten klump har jag allt i magen nu när vi ska åka iväg eftersom lillan är lite känslig mot människor och det troligtvis kommer vara en hel massa människor på kalaset. Jag håller tummarna för att det ska gå bra, i annat fall får jag väl spendera min tid inne på något rum med henne MEN det ska vi verkligen inte hoppas på.

  
Gosar i pappas knä. Mamma och jag hade pusskalas.

Imorgon åker jag hem till mams och paps då R jobbar 12-22. Har ingen som helst lust att sitta här hemma själv och uggla. Vi hoppas på att det är fint väder så att vi kan vara ute lite.
Förresten så ska R åka och titta på en liten katt på söndag. Han har hela tiden sagt att vi ska ha katt och nu ska tydligen Rs mammas jobbarkompis, eller något sådant, sälja sin 6 månaders katt. Vi får väl se hur det blir med den saken men just nu är R lycklig.

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Farmor o farfar

Ja ni är hjärtligt välkommna,jättekul att rå om er och skrikit har vi alla gjort som små.

Ha en god tur

2009-05-22 @ 10:28:32

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback