Upptagen dag.

Idag har det varit full fart i stort sett hela dagen.
Jag har varit hos mams och paps, coop, panduro, jysk, IKEA och på Ica. Idag har jag nämligen varit på jakt efter spjälskydd, underlakan och en himmel till lillans säng. På Panduro handlade jag hem mina bokstäver, prinsesskronor + färg så att jag kunde måla dem och fästa dom på sängen. Dock hade dom inte de större bokstäverna som jag egentligen hade velat ha men jag nöjde mig med små sålänge och ska beställa de andra på nätet.
På Coop och på jysk hittade jag inte ett skit vilket resulterade i att jag fick bege mig till IKEA som jag egentligen hade tänkt skippa. Men ifrån IKEA fick jag med mig spjälskydd, påslakanset, underlakan och ett par ramar. Jag var nästan helt säker på att jag skulle ha med mig en himmel till sängen hem med men icke sa nicke. Det visade sig att de himmlarna är sådana som man fäster i taket. Men det går ju inte att ha här, jag kan ju inte göra hål i taket för guds skull. Dessutom fanns det ingen helvit som jag vill ha men det hade kunnat funka med de andra också om det baar hade gått att använda dom till min ställning. Usch vad bittert. Jag vill verkligen ha den där sabla sänghimmeln på plats. Det kommer se så lagom sött och puttenuttigt ut, precis som jag vill ha det. Vart ska jag nu hitta en himmel då tro?

När jag kom hem efter världens turne var det dags att laga middag. R hade önskat lax så lax fick det bli. Lax med potatis och romsås, otroligt simpelt och riktigt gott.

Efter maten har jag satt igång med mitt lilla spjälsängspyssel. Jag har målat bokstäverna i rosa och guld och sedan hällt glitter över då det inte fanns någon färdig glitterfärg. Nu håller jag på att måla prinsesskronorna, väntar bara på att färgen ska torka. Jag visar resultatet när det är klart om en stund. Iofs är ju inte hela projektet klart då men den lilla biten iallafall så det kan ni få se.


/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback