Suktar efter...

Idag har vi hunnit med att tvätta, eller halvt iallafall. Åkte med R när han skulle till jobbet så att jag kunde hälsa på mams och paps lite. När vi kom hem igen väntade en stor ren tvätthög på våran säng. Jag hade inte hunnit sortera tvätten och stoppa in den i garderoberna då vi fick lite bråttom iväg så det var bara att sätta igång. Nu ligger lillpluttan och sover i sin babysitter, snart blir det dags för lite mer mat innan vi flyttar till sängen. R duschar och här sitter jag och glor.
Väldigt snart blir det läggdags då jag ska upp tidigt imorgon. Ska befinna mig på min mammas jobb vid niotiden så att jag kan låna deras skärmojäng och fixa klart mitt kakel i köket. Innan dess måste jag åka och handla mjölk och ersättning så att dom klarar sig här hemma under dagen eftersom jag sticker vidare direkt efter kakelbitsfix.
Tänkte sticka en snabbis til l IKEA och kika lite igen och köpa med mig en matstol till pluttan också. Jag tror att det kommer gå bättre för oss att få äta lite mer i lugn och ro då om hon får sitta med oss på samma nivå och titta. Men det är ju bara vad jag tror och hoppas såklart. Man kan alltid hålla tummarna.

För övrigt surfade jag in lite på sigtunahems hemsida idag och kollade på skoj vad det finns för lediga lägenheter nu. Hittade en 3a i Steningehöjden som finns ledig, det är ju också nybyggt precis som våran lägenhet. Det skulle ju verkligen vara kalas att få flytta till en nybyggd trea med ett eget rum till våran lilla tös MEN hyran är ju så förbannat hög tycker jag. Runt 7800 kr i månaden tycker jag är lite väl magstarkt för den lön R får in just nu eftersom jag är mammaledig och inte tar ut mer än 5000 i månaden ungefär för att kunna spara mina dagar så länge det bara går. Visserligen skulle jag kunna ta ut fler dagar men som sagt så räcker dem inte lika länge då såklart. Annars hade det varit ganska perfekt känns det som. Iofs ligger det ju helt åt helvete på landet men jag menar vi har ju bil så det är inte en sån stor grej egentligen. Dessutom skulle dom väl bygga dagis och hela baletten där borta har jag för mig?
Grejen är också att den med högst köpoäng har mindre köpoäng än vad vi har så den finns lixom inom räckhåll. Det hade varit bättre om vi inte hade haft en chans att få den för nu drömmer man sig iväg allt för mycket. Åhhh det hade varit så perfekt. Vi kommer ju vara alldeles bortskämda när vi blir tvungna att flytta eftersom vi bor i nybygge. Hur kul kommer det bli då att byta "ner" sig? Inte så värst. Därför hade det ju varit så bra med 3an där borta. Fan också.. Kan man verkligen tycka!
 
/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: cattis

Haha skita i brallan.. du umgås för lite med vuxna människor hör ja :P



Men du om du inte tittar förbi där kanske jag kan titta förbi dig en snabbis om ja e ändå e on the go..? Men vi kan ju vänta o se på lördag hur d blir! ;)



Gnatt lilla familjen!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback